Optreden met DES

Op uitnodiging van de Gebiedscommissie zijn we gevraagd om een optreden te verzorgen ism DES Hoogvliet. Deze afspraak staat nog niet voor 100% vast maar we hebben hem wel alvast in de agenda gezet zodat u er rekening mee kunt houden. We houden u op de hoogte.

3Koren festival Maassluis

Maassluis

Dit is ons 2de optreden in het kader van het 3Korenfestival ism popkoren B-Colourful en Happy Days. Deze keer zingen we in Maassluis. Nadere gegevens qua tijd en locatie volgen nog.

Middelburg Volkoren

Ook dit jaar kunnen we laten weten dat we geselecteerd zijn voor een optreden in Middelburg! Ieder jaar weer een fantastisch festival! Nadere info over de podia in Middelburg en tijden dat wij zingen volgt nog.

LATE SUMMER SOUND

Winkelcentrum Hoogvliet Binnenban, Hoogvliet

Voor het derde jaar op rij organiseren we ons eigen Korenfestival Late Summer Sound! Alle info kunt u vinden op onze facebook pagina Late Summer Sound in Hoogvliet

Kerstfestival

IJsselmonde

We zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het Kerstfestival georganiseerd door pop/rockkoor 7th Street. Het festival heet "Jingle all the Way" Het duurt van 10.00-17.00 Locatie IJsselmonde Nadere info volgt nog

Jingle all the way

Op zaterdag 17 dec treden we op inĀ  de Pelgrimskerk Reijerdijk 51. ZH 3079 NC Rotterdam   Wij zingen van 13:10 -13:40

Sponsoren