Over ons

Over ons

Wij zijn liefhebbers van zingen, meerstemmig (sopraan, mezzo, alt, tenor, bas), voornamelijk hedendaagse Nederlands- en Engelstalige popnummers, maar ook musical en golden oldies!

De muziekkeuze wordt door een muziekcommissie in samenwerking met de dirigent vastgesteld. Het bestaat uit een mix van ballad tot rock, zodat we een afwisselend repertoire houden.

Zingen doen wij onder leiding van de razend enthousiaste dirigente Elise Polman, terwijl wij bij repetities en uitvoeringen begeleid worden door de vingervlugge pianiste Evelijn Makkus.

Behalve studeren en verbeteren van kwaliteit, wordt tijdens de wekelijkse repetities ook gewerkt aan subtiele bewegingen. Op deze manier zijn de uitvoeringen niet te statisch.

Wij treden ongeveer vijf- tot zesmaal per jaar op festivals, in buurtcentra en kerken. Ook organiseren wij regelmatig zelf een concert in Hoogvliet.

Op dit moment hebben wij ongeveer 38 leden, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe liefhebbers van zingen! Dus kom gewoon een paar keer mee doen!!

Elise pianiste Evelijn

Sponsoren

Wij zoeken nieuwe leden. Doe met ons mee!

Wij zoeken nieuwe leden. Doe met ons mee!

Uit onderzoeken blijkt dat samen zingen gezond is, dus waar wacht je op? Kom eens kijken en luisteren op een van onze repetitieavonden. Je vindt ons iedere dinsdag van 20.15 tot 22.15 uur in de recreatiezaal van Zorgcentrum De Meeuwenhof aan de Al..
Lees meer